Skip to main content

Bedrijfspresentatie J. Cortès

Een zeldzaam verhaal in een tijd van multinationals: een sterk familiebedrijf met vaste roots en stabiele groeicijfers. Dat is het geval bij J. Cortès Cigars, waar de familie Vandermarliere al 3 generaties stevig aan het roer staat.

Dat verhaal bundelden we in een van onze mooiste  – misschien wel dé mooiste – bedrijfspresentaties ooit. De bedrijfspresentatie voor J. Cortès is oogverblindend mooi en zeer gebruiksvriendelijk. Interactieve effecten, videofragmenten en koppelingen sluiten naadloos op elkaar aan.

Beeldmateriaal van hoog niveau, dat had het bedrijf in surplus. Astrix realiseerde strakke illustraties en tekeningen om deze pakkend te binden. Afgewerkt met hier en daar een toefje tekst, sleept het marketingteam nu moeiteloos prospects en stakeholders mee in het boeiende J. Cortès-verhaal.

Bedrijfspresentatie J. Cortès Cigars

De bedrijfspresentatie voor J. Cortès is oogverblindend mooi en zeer gebruiksvriendelijk

Cortes icons

Over de klant

J. Cortès Cigars is één van de twee resterende zelfstandig werkende sigarenproducenten in België en opereert vanuit het West-Vlaamse Zwevegem. Het bedrijf wordt geleid door de familie Vandermarliere, die zich met een nuchter beleid in de top 50 van rijkste Belgen nestelde. J. Cortès Cigars produceert enkele wereldtoppers, waaronder de Sigaar van het Jaar 2014: de Oliva Serie V Melania Figurado.

Cortes picture
Cortes bedrijfspresentatie
Cortes picture

Ook op zoek naar een wervelende presentatie? Contacteer ons