fbpx CSR report BESIX | Astrix Agency Skip to main content

CSR report BESIX

Bouwgroep BESIX vertrouwt al jaren de opmaak en contentherziening van zijn jaarverslag toe aan Astrix. Met een heldere visie en een gezonde drang om stakeholders alle informatie te bieden, nam BESIX ook de stap om een apart MVO-verslag op poten te zetten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen biedt BESIX en zijn dochterondernemingen een kader om hun mooie bedrijfsresultaten te koppelen aan de milieubewuste en sociaal verantwoorde ondernemingssfeer.

Via een strakke lay-out – die stijlgewijs de lijn van het jaarverslag doortrekt – zette Astrix de talrijke initiatieven van BESIX aangaande CO2-reductie, innovatieve bouwprocessen zoals BIM en optimale werk- en werfomstandigheden in de kijker met bekende bouwprojecten. En dat op een luchtige manier.

BESIX CSR 3

Met een MVO-verslag koppelt BESIX zijn mooie bedrijfsresultaten aan een milieubewuste ondernemingssfeer

BESIX CSR 02

Over de klant

BESIX Group staat als bouwgroep stevig gebetonneerd in meer dan 20 landen en is een wereldspeler met zo’n 18.000 werknemers. Sinds 1909 groeide het bedrijf uit van bouwheer tot multi-dienstenverlener: ook projectontwikkeling, concessies, onderhoud en zelfs waterbeheer behoren tot het uitgebreide dienstenpakket.

BESIX CSR
BESIX CSR 2
BESIX  CSR cover

Hulp nodig met jouw CSR report? Contacteer ons