Skip to main content

Magazine Batibouw

Voor veel bedrijven één van de hoogperiodes uit het jaar: de Batibouwbeurs in de Brusselse Heizelpaleizen. Een evenement waar de verkoopcijfers een vlucht kunnen nemen. Dus dan zet je je bedrijf best goed in de kijker. Dat deed Deceuninck met een informatie- en inspiratiemagazine speciaal voor Batibouw.

Deceuninck voorzag veel inhoud, maar zocht een aantrekkelijk bindmiddel. Het designteam van Astrix dook hiervoor in de beeldbank van Deceuninck. We vonden en selecteerden beelden die de boodschap écht kracht bijzetten.

In 30 pagina’s koppelden we de belangrijkste trends naadloos en strak aan innovatieve technieken en tips van Deceuninck zelf. Sfeerrijke spreads met perspectieven van binnen- en buitenaf brengen de sterktes van het Deceuninck aanbod op het voorplan.

Deceuninck Batibouw magazine
Deceuninck Batibouw magazine

Sfeerscheppende spreads met perspectieven van binnen- en buitenaf brengen de sterktes van Deceuninck op het voorplan

Deceuninck Batibouw magazine
Deceuninck Batibouw magazine
Deceuninck Batibouw magazine

Over de klant

Deceuninck Group heeft zijn wortels in het West-Vlaamse Hooglede en produceert raam- en deuroplossingen voor residentiële en commerciële ruimtes. Via verschillende dochterondernemingen in onder meer de VS en Turkije is Deceuninck een absolute wereldspeler.

Kunnen we je helpen met jouw magazine of drukwerkContacteer ons