Skip to main content

Digitale brochure en video CO₂RE

In het kader van hun ambitie om CO-neutrale tapijttegels te produceren, ontwikkelde modulyss ‘CORE’. Ons team lichtte het initiatief toe in een sprekende digitale brochure en ondersteunende animatievideo.

Astrix creëerde voor CORE een logo en werkte ook alle bijhorende illustraties uit. Een eenvoudig stappenplan in de brochure verduidelijkt hoe het proces verloopt: de koper kan de resterende uitstoot van broeikasgassen voor een tapijtproject omzetten in credits waarmee modulyss vervolgens The Paradigm Project in Kenia steunt. Dat verdeelt moderne kookvuren onder de bevolking en bestrijdt op die manier zowel de armoede als de CO-uitstoot in het land. Een animatievideo biedt visuele ondersteuning aan dit verhaal.

De CORE-brochure werd uitgevoerd in het karakteristieke vierkante modulyss-formaat. De warme, kleurrijke vormgeving trekt de aandacht naar het scherm en staat symbool voor de positieve gedachte achter het initiatief.

Digitale brochure en video
Digitale brochure modulyss

Astrix creëerde voor CORE een logo en werkte ook alle bijhorende visuals uit

Digitale brochure en video modulyss
Digitale brochure en video modulyss
Digitale brochure en video modulyss

Over de klant

Met meer dan 25 jaar ervaring is modulyss expert in tapijttegels. Gericht op de internationale commerciële markt, zetten ze trends met hun inspirerende designs en duurzame aanpak.