Skip to main content

Fraai Magazine

Seizoenstrends, hotspots, vrouwenpraat en natuurlijk: lingerie. Fraai Magazine inspireert elk voor- en najaar met een luchtig lifestylemagazine waaraan we bij Astrix graag ons setje - of was het nu steentje - bijdragen. 

Na een rebranding in 2016, schakelde Fraai de hulp in van Astrix om net dat tikkeltje extra uit hun magazine te halen. We creëerden een totaalgids met artikels over en voor lingerieliefhebbers. Met inspirerende trends, leuke adresjes en persoonlijke interviews. Tijdens intensieve redactiemeetings werkt Astrix samen met het Fraai-team gerichte thema’s uit voor het beoogde lezerspubliek. 

De lay-out werd deels gebaseerd op de vernieuwde huisstijl van Fraai en deels op het speelse karakter van zowel merk als product, met veel kleur en opvallende handgeschreven fonts. Voor de printversie wisselden we het oude blinkende papier in voor een ongestreken alternatief.

fraai
fraai

Een totaalgids met artikels over en voor lingerieliefhebbers

Over de klant

Elegante lingerie waarin een vrouw zich écht vrouw voelt. Dat is waar Fraai voor staat. Het label ontstond in 2004 als een kleine boetiek en groeide uit tot een collectief van vijf lingeriewinkels in Oost-Vlaanderen met een eigen webshop.

fraai
fraai
fraai
fraai
fraai
fraai
fraai
fraai