Skip to main content

Illustratiewerk Delen Private Bank

Origineel en stijlvol: op die manier wilde Delen Private Bank uitpakken met hun nieuwe kantoor in Leuven en hoofdfiliaal in Antwerpen. Astrix tekende de lijnen voor de campagne uit, en dat mag je letterlijk nemen. 

Het nieuwe kantoor op de Bondgenotenlaan ging aan geen enkele passant voorbij dankzij een gigantische display op de gevel. Onze illustrator schetste daarvoor een gebouw van de Leuvense architect Alphonse Stevens. Het werk weerspiegelt de gemeenschappelijke passie van Delen Private Bank en de stad Leuven: fraaie architectuur. Dezelfde tekening siert ook het invitatiekaartje dat Astrix voor het openingsevent ontwierp. 

Illustratiecampagne Delen Private Bank

Illustraties van Belgische architecturale parels maken de hoogste verdieping van Delen Private Bank in Antwerpen net dat tikkeltje interessanter

Illustratiecampagne Delen Private Bank

Voor het hoofdkantoor, het indrukwekkende BP-gebouw in Antwerpen, maakten we raamstickers die de hoogste verdieping net dat tikkeltje interessanter maken. Enkele Belgische architecturale parels worden in lijntekeningen afgebeeld en zijn hier en daar voorzien van leuke weetjes. Wie een goed oog heeft, spot sommige gebouwen ook echt in de verte. 

Illustratiecampagne Delen Private Bank
Illustratiecampagne Delen Private Bank
Illustratiecampagne Delen Private Bank

Over de klant

Delen Private Bank is gespecialiseerd in discretionair vermogensbeheer en successieplanning. De bank staat altijd voor een familiale en persoonlijke aanpak en beheert het vermogen van zijn klanten als “goede huisvader”. Ga je trouwens naar een van hun locaties, krijgen je ogen altijd een mooie traktatie: zo bevindt de hoofdzetel zich in het iconische Antwerpse BP-building.