Skip to main content

Intern maandblad De Klant en Ik

Als expert in human resources waakt Acerta ook over het welzijn van haar eigen medewerkers. Via een intern blad worden ze maandelijks ingelicht over de laatste nieuwtjes binnen de groep. Astrix ontfermt zich met plezier over de vormgeving van De Klant en Ik.   

De Acerta-medewerkers staan centraal in De Klant en Ik. Dat toont ons grafisch team aan de hand van veel foto’s, testimonials en een luchtige lay-out die het nieuws op een toegankelijke manier aanbrengt. Persoonlijke quotes worden uitgelicht en met speelse pijltjes aangeduid. 

Illustraties, post-its, fotokaders en vrolijke kleuren bepalen de stijl van het magazine. Daarnaast wordt interessant cijfermateriaal in een overzichtelijke grafiek of in icoonvorm gegoten. De Klant en Ik verschijnt als een compacte booklet in zowel Frans als Nederlands en wordt verspreid over alle kantoren van Acerta. 

Intern maandblad Acerta
Intern maandblad Acerta

Een luchtige lay-out brengt het nieuws op een toegankelijke manier bij de medewerkers

Intern maandblad Acerta
Intern maandblad De Klant en Ik

Over de klant

Als full-service hr-dienstengroep staat Acerta starters, zelfstandigen en werknemers in elke groeifase bij door middel van professioneel advies en praktische ondersteuning. Ze hebben daarvoor alles in huis van ondernemingsloket tot sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat, hr-consultancy en kinderbijslagfonds.

Intern maandblad Acerta
Intern maandblad Acerta
Intern maandblad Acerta