Skip to main content

Branding en website Pulse

Voor de branding van twee nieuwe kantoorgebouwen in Gent schakelde projectontwikkelaar ION de hulp van Astrix in. Naast naamontwikkeling, logo en huisstijl, zorgden we ook voor een website en print- en webflyer met liggingsplan. 

Voor dit project in het hart van het Gentse business district, ontwikkelde Astrix een kloppende naam: Pulse. Het bijhorende logo met een subtiele S-lijn verwijst dan ook naar een hartslag. Een kleurovergang van geel naar blauw, moet de focus op groene mobiliteit weergeven. 

 

Ons grafisch en copyteam sloegen de handen in elkaar om het concept in een krachtige flyer te gieten. Zowel voor de printversie als voor het web werkten we met duidelijke blokken in lijn met de architectuur van de gebouwen en zetten zo alle USP’s duidelijk in de kijker. Hetzelfde deden we voor de one-page website.

branding logo ion pulse
pulse branding
pulse website branding logo

Voor dit project in het hart van het Gentse business district, ontwikkelde Astrix een kloppende naam: Pulse

pulse mobile website logo branding

Over de klant

Als projectontwikkelaar staat ION gekend voor de kwaliteit, hoogstaande architectuur en duurzaamheid van haar projecten. Met als missie: steeds een waardevaste investering bieden op lange termijn.

pulse branding brochure
pulse branding brochure