Skip to main content

Campagne Delight

Met de nieuwe tapijttegelcollectie ‘Delight’ biedt modulyss een antwoord op de huidige mixed metallic trend. Een sprankelende reeks die door een sprankelende Astrix video zijn intrede mocht maken.

Delight bestaat uit 5 diverse designs. Die staan sterk op zichzelf, maar kunnen ook perfect in combinatie worden gebruikt. Astrix creëerde een video van anderhalve minuut waarbij op moderne wijze de verschillende reeksen en patronen in commerciële ruimtes worden voorgesteld.

Met korte overgangen die aansluiten op een futuristisch deuntje, zet Astrix de voordelen van de tapijttegels in de kijker. Na elke reeks sfeerbeelden en room settings volgt een overgang en wordt er maximaal ingezoomd: een uitvergroot shot van de dikke en kwalitatieve garens vormt een ideale afsluiter.

De video kadert binnen een uitgebreide lanceringscampagne uitgewerkt door Astrix. Het aantal dragers? Legio: van vijf productbrochures en stalenmappen gaande van mini tot XXL tot labels voor kleine ginflesjes. Een totaalrecept à la Astrix.

modulyss brochures

Brilliant designs for dazzling spaces: Astrix ontwierp 5 productbrochures van Dusk tot Dawn.

modulyss picture

Over de klant

Met meer dan 25 jaar ervaring is modulyss expert in tapijttegels. Gericht op de internationale commerciële markt, zetten ze de trend met hun inspirerende designs en duurzame aanpak.

modulyss
modulyss gin
modulyss brochure