Skip to main content

modulyss magazine MM#6

Via hun magazine update modulyss haar klanten en werknemers over interne nieuwtjes, events en trends binnen de tapijtsector. De Astrix grafici gingen in 2018 voor een trendy aanpak en goten MM#6 in een compact ‘newspaper’ design.

De nieuwe lay-out is gebaseerd op kleinere artikels voor een dynamische leesstructuur. De sobere kleurkeuze en het gebruik van zwart-witbeelden sluiten perfect aan bij de minimalistische huisstijl van modulyss en versterken het krantgevoel van MM#6.

Een combinatie van typografie, uitgepuurde illustraties en een grafische kaart presenteren het modulyss-verhaal op de intropagina. Kernwoorden aangeduid met pijlen en tekstballonnetjes zetten die speelse toon verder doorheen het magazine.

modulyss magazine MM#6
modulyss magazine MM#6

Het gebruik van sobere kleuren en zwart-witbeelden versterkt het krantgevoel van MM#6

modulyss magazine MM#6

Op de centrale binnenspread staat het project van het moment in de kijker door middel van een grote visual die ook als poster kan dienen. Vandaar de ongeniete uitwerking gedrukt op ongestreken papier. Na een grondige redactiecheck door ons copyteam werden de aangeleverde teksten en interviews vertaald in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Pools en Russisch.

modulyss magazine MM#6
modulyss magazine MM#6
modulyss magazine MM#6

Over de klant

Met meer dan 25 jaar ervaring is modulyss expert in tapijttegels. Gericht op de internationale commerciële markt, zetten ze de trend met hun inspirerende designs en duurzame aanpak.

Ook een eigen magazine lanceren? Contacteer ons