Skip to main content

Onderhoudsgids en animatievideo Willy Naessens

Als zwembadenexpert kan het Willy Naessens Swimming Pools niet ontbreken aan de ultieme onderhoudsgids. Alle professionele tips en tricks werden door Astrix gefinetuned en in een frisse vormgeving gegoten, met bijhorende animatievideo.
 

Voor dit project haalde onze illustrator zijn iconische representatie van Willy Naessens weer boven. Die persoonlijke illustraties laten het doorheen zowel de online onderhoudsgids als de animatievideo lijken alsof de zwembadbouwer zelf advies geeft.

In de video legt hij in vijf eenvoudige stappen uit hoe je een chloorshock uitvoert. Aan de hand van ludieke animaties en duidelijke copy wordt het proces op een toegankelijke manier overgebracht.

Willy Naessens Swimming Pools illustration and cover

Een getekende representatie van Willy Naessens maakt de onderhoudsgids- en video persoonlijker

Ook voor de lay-out van de onderhoudsgids werd voor een laagdrempelige aanpak gekozen. Een zomerse kleurkeuze met turquoise accent, moderne fonts en juist gebruik van witruimte, maken het geheel overzichtelijk en aangenaam om lezen.

Willy Naessens Swimming Pools onderhoudsgids
Willy Naessens Swimming Pools animatievideo
Willy Naessens Swimming Pools illustration

Over de klant

Willy Naessens Swimming Pools bouwt al meer dan 50 jaar zwembaden op maat. Hun expertise omvat nieuwbouw en renovaties van zowel binnen- als buitenzwembaden voor privaat of publiek gebruik.