Skip to main content

van iconen tot technische tekeningen

zeg het met een illustratie

de kunst van eenvoud

Dat visuals onmisbaar zijn om een verhaal ten volle over te brengen, staat buiten kijf. Maar in het digitale tijdperk waar video en fotografie ons om de oren vliegen, wordt illustratie vaak vergeten. Nochtans vertelt een sterke illustratie soms veel meer dan een foto. Een illustrator beheerst de kunst van de eenvoud, vertaalt je verhaal in schetsen met de connotatie die je wenst en gaat in op detail waar beeld tekortschiet. Het grootste voordeel? Tabula rasa: de mogelijkheden zijn oneindig.

Een 3D-animatie, verklarend icoon of duidelijke grafiek: onze visuals doen meteen een belletje rinkelen bij je doelgroep.

hoe wij te werk gaan

Zoek je een speels element om een lay-out op te leuken, een verklarend icoon of duidelijke grafiek? Onze visuals doen meteen een belletje rinkelen bij je doelgroep.

Een illustratie laat ruimte voor fantasie en passen we eenvoudig aan naar de afmetingen van verschillende dragers: zelfs 3D illustraties behoort tot de mogelijkheden. People love to use their imagination, help them with an illustration.