Skip to main content

inhoud, vertaling en opmaak van jaarverslagen

jouw jaarverslag in ervaren handen

waarom een jaarverslag laten maken?

Er zijn meerdere redenen waarom bedrijven ervoor kiezen een jaarverslag uit te brengen. Levert een rapportage enkel positieve cijfers? Dan zorgt het natuurlijk voor extra motivatie. Maar het kan ook mogelijke werkpunten blootleggen. In ieder geval is een duidelijk overzicht van je bedrijfsactiviteiten en wat die hebben opgebracht altijd een bruikbare tool om je toekomststrategie te bepalen.

dacht je ook al aan een MVO-verslag?

Soms beslis je om een stap verder te gaan. Met een apart duurzaamheidsverslag bied je alle stakeholders een transparante inkijk in je duurzame bedrijfsactiviteiten en -doelstellingen. Hoe presteer je sociaal-ethisch en op het vlak van milieu en hoe staat dit tegenover het economisch aspect (People-Planet-Profit)?

Bij Astrix gaan we al meer dan twintig jaar creatief om met ingewikkelde financiële data

hoe wij te werk gaan

Bij Astrix hebben we al meer dan twintig jaar ervaring in het herleiden van ingewikkelde data tot een helder en gestructureerd financieel verslag: van kerncijfers tot een uitgebreide resultatenberekening. We ontfermen ons met plezier over de inhoud, vertaling en vormgeving van jouw jaarverslag. Trek gewapend naar je stakeholders met deskundige content, visuals en grafieken op maat.

We geloven ook sterk in het digitaal jaarverslag. Waarom het een goed idee is om ook online uit te pakken met jouw jaarrapport? Lees er alles over op onze blog.