Skip to main content

in PowerPoint, Prezi of PDF

maak indruk met een professionele bedrijfspresentatie

visuele back-up

Of het nu gaat om een product-, sales- of bedrijfspresentatie, een visueel extraatje is altijd aan te raden om je boodschap de nodige back-up te geven. Efficiëntie is hier het kernwoord. Te vermijden: een overbodige woordensoep of allegaartje van beelden. Een goede presentatie hoeft niet meer te zijn dan een leidraad, weliswaar met de juiste kernwoorden en boeiende visuals die waarde toevoegen aan wat je vertelt. Een tip? Maak meteen het doel van je presentatie duidelijk en grijp de aandacht van je publiek van bij de eerste slide. 

Presenteer jouw verhaal aan de hand van steengoede slides

hoe wij te werk gaan

Een dynamische schets van jouw bedrijf of product in PowerPoint, Prezi of een gebruiksvriendelijke interactieve PDF? Astrix trekt je prospects mee in jouw verhaal aan de hand van steengoede slides die verhelderen en overtuigen.

Ons grafisch team herleidt ingewikkelde data moeiteloos tot heldere grafieken en maakt van jouw presentatie een echte blikvanger. Heeft jouw bedrijfsvoorstelling nood aan een make-over of wens je een blanco template waar je zelf mee aan de slag kan? We bespreken graag de verschillende opties.