Skip to main content

webdesign en webdevelopment

jouw bedrijfswebsite van a tot x

Een sterke website voor jouw merk of bedrijf? Astrix maakt professionele Drupal-webdesigns, responsive en SEO-geoptimaliseerd.

waarom is een goede website belangrijk?

Een professionele website zorgt voor online visibiliteit en zet jouw merk op de digitale kaart. Je bereikt snel een breed doelpubliek, dat in een paar kliks informatie krijgt over jouw bedrijf. Vindbaarheid check – én je creëert ook meteen meer geloofwaardigheid door je projecten en producten te presenteren. Dat alles in een responsive design dat je eigen stijl en merkidentiteit weergeeft, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie. Kortom, een overtuigende website is onmisbaar om van bezoekers klanten te maken.

Zo’n online visitekaartje maakt het verschil.

waarom jouw website laten maken door Astrix?

Je bestaande website in een nieuw jasje steken, of samen iets opstellen dat perfect bij jouw merk past? Van beknopte onepager tot uitgebreide productwebsite: Astrix neemt ontwerp, ontwikkeling én opvolging op zich en levert een responsive webdesign af. Wij gaan voor full-service, zodat jij meteen aan de slag kan.

Ons ervaren front- en back-end team zorgt voor een geoptimaliseerd totaalpakket: SEO-proof met een ideale laadsnelheid en voorzien van meta title, meta description en alt tags. Zo is jouw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google, wat zorgt voor meer paginabezoeken en conversie. Als CMS kiest Astrix voor Drupal.

1.

analyse

Samen met jou bepalen we de strategische doelstellingen: wie wil je bereiken en hoe maken we jouw merk of bedrijf vindbaar bij dat doelpubliek? We analyseren je huidige website, identificeren waar verbeteringen nodig zijn en hoe we interne processen binnen je bedrijf kunnen optimaliseren. Externe koppelingen met bijvoorbeeld een CRM-systeem worden in kaart gebracht. 

Hierna maken we een plan op. Zo groeit jouw website mee met je bedrijf: gefaseerd met een duidelijk vooraf gedefinieerd budget. 

2.

design

Onze ervaren designers gaan met deze analyse aan de slag en ontwikkelen een aantrekkelijke lay-out, gebaseerd op de huisstijl. We denken na over de user interaction en komen tot een modern en toegankelijk grafisch ontwerp dat jouw bezoekers overtuigt. 

Zowel voor desktop, laptop, mobiele telefoon en tablet ontwikkelen we een aangepaste en responsive strategie, zodat de website op alle toestellen optimaal leesbaar is. 

Een website scoort pas echt met goede content.

Nood aan straffe copy, inspirerende fotografie of originele illustraties?

3.

development

Onze back- en front-end developers bouwen alles op tot een werkende website. We ontwikkelen een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor bezoekers én medewerkers. We zoeken naar de beste technische oplossingen die zorgen voor een snel, flexibel en aanpasbaar systeem dat verder kan groeien. 

Op regelmatige tijdstippen koppelen we terug met de laatste updates en delen we een testomgeving, zodat jij de werking van de website regelmatig uit kan testen. 

4.

launch en hosting

Wij regelen de ‘verhuis’ van de oude website en domeinnaam en zorgen dat de nieuwe website gelanceerd wordt zonder down time. Ook de SEO-migratie nemen we op ons: de nieuwe website is meteen vindbaar

Astrix zorgt voor een zorgeloze hosting, inclusief beveiligde verbindingen, SSL-certificaat en backups. Liever toch eigen hosting? Dat kan, we overleggen graag met jouw hostingpartner om een feilloze launch te garanderen. 

5.

opvolging

Ook na de lancering blijft Astrix de nieuwe website nauw opvolgen, zowel technisch als inhoudelijk. We analyseren het verkeer naar de website en sturen bij waar nodig

We verzorgen de updates van de server-infrastructuur en voorzien de Drupal-website van de laatste security-updates, zodat de website op een veilig en performant platform blijft draaien.

Astrix is sterk in: