Overslaan en naar de inhoud gaan

Artificial Intelligence- Filliers Distillery

Moderne technologie voor een 19e eeuws bedrijf

Filliers Distillery, een bedrijf met een rijke historie, zet een stap in de toekomst door moderne technologie te omarmen. Voor deze opdracht hebben we kunstmatige intelligentie ingezet om een sfeerbeeld te creëren dat perfect aansluit bij de ambiance van Filliers. Daarnaast hebben we strakke packshots gemaakt van een fles en een glas Filliers, die we vervolgens naadloos hebben samengevoegd in één beeld. Dit bespaart heel wat organisatie voor conceptuele shoots en combineert traditionele fotografie met innovatieve AI-technologie, wat resulteert in een visuele ervaring die zowel klassiek als modern is.

Packshots en AI: een verrassende combinatie

In onze studio hebben we de Filliers producten in hun volle glorie vastgelegd. Met oog voor detail hebben we de fles en het glas gefotografeerd, zodat hun karakter en branding prachtig naar voren komen. Deze packshots hebben we daarna geïntegreerd in het AI-gecreëerde sfeerbeeld, wat resulteerde in een harmonieuze compositie die de charme van Filliers Distillery perfect weergeeft. Het eindresultaat is een uniek visueel verhaal dat de authenticiteit van het product en onze innovatieve aanpak samenbrengt.

packshot fles packshot glas onbewerkt ai beeld

"Het samenspel van AI en fotografie stelde ons in staat om een beeld te maken dat de magie van Filliers Distillery echt tot leven brengt."

Filliers Distillery: een bedrijf met een rijke geschiedenis

Filliers Distillery, opgericht in 1880, is een Belgisch familiebedrijf dat al vijf generaties lang meesterlijke jenevers en gin distilleert. Gelegen in het hart van België, combineert Filliers traditionele distillatietechnieken met hedendaagse innovaties om drankjes van topkwaliteit te maken. Hun passie voor vakmanschap en kwaliteit heeft hen een gerespecteerde naam opgeleverd in de wereld van sterke dranken, zowel nationaal als internationaal. Filliers blijft trouw aan zijn rijke erfgoed, terwijl het voortdurend inspeelt op de moderne vraag naar authentieke en hoogwaardige producten.

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.