Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarverslag - Kinepolis

Sinds 2005 ontfermt astrix zich over het jaarverslag van Kinepolis. Ons team staat in voor the usual suspects, waaronder lay-out, beeldbewerking en eindredactie in drie talen. Maar ook de illustraties en infographics zijn van onze hand, en we geven advies over papiersoort en druktechnieken.

Al 18 jaar rapportering van achter
het grote scherm

 

Vanaf 2019 werd het jaarverslag opgesplitst in drie aparte boeken. Deel 1 en 2, het corporate en MVO-luik van het jaarverslag, hebben we gedrukt op hoogkwalitatief FSC®-gecertificeerd papier voor een duurzaam effect. Voor deel 3, het financiële deel, kozen we iets dunner offsetpapier voor het binnenwerk.

De drie delen zijn gebundeld met een kalkwikkel. De kaften van 2020 werden afgewerkt met een grote blinddruk van het Kinepolis-logo – een sobere touch die goed past bij een jaar dat gekenmerkt werd door even sobere openingsdagen tijdens een pandemiejaar.

Vanaf editie 2021 zijn de drie aparte rapporten weer gebundeld in één dik boek. Het jaarverslag is gemaakt in het Nederlands, Engels en Frans. Het is voor iedereen raadpleegbaar online en wordt gedrukt in beperkte oplage voor de aandeelhouders en nieuwe relaties.

Vanaf editie 2022 werd het rapport ook volledig getagd volgens de Europese ESEF regulering. Meer info over ESEF tagging op onze blog. Of blader door het volledige getagde Kinepolis jaarverslag 2022.

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.