Overslaan en naar de inhoud gaan

CSR report - BESIX

CSR report BESIX

Bouwgroep BESIX vertrouwt al jaren de opmaak en contentherziening van zijn jaarverslag toe aan astrix. Met een heldere visie en een gezonde drang om stakeholders alle informatie te bieden, nam BESIX ook de stap om een apart MVO-verslag op poten te zetten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen biedt BESIX en zijn dochterondernemingen een kader om hun mooie bedrijfsresultaten te koppelen aan de milieubewuste en sociaal verantwoorde ondernemingssfeer.

Via een strakke lay-out – die stijlgewijs de lijn van het jaarverslag doortrekt – zette astrix de talrijke initiatieven van BESIX aangaande CO2-reductie, innovatieve bouwprocessen zoals BIM en optimale werk- en werfomstandigheden in de kijker met bekende bouwprojecten. En dat op een luchtige manier.

CSR report BESIX

Met een MVO-verslag koppelt BESIX zijn mooie bedrijfsresultaten aan een milieubewuste ondernemingssfeer

CSR report BESIX

Over de klant

BESIX Group staat als bouwgroep stevig gebetonneerd in meer dan 20 landen en is een wereldspeler met zo’n 18.000 werknemers. Sinds 1909 groeide het bedrijf uit van bouwheer tot multi-dienstenverlener: ook projectontwikkeling, concessies, onderhoud en zelfs waterbeheer behoren tot het uitgebreide dienstenpakket.

CSR report BESIX
CSR report BESIX

Hulp nodig met jouw CSR reportContacteer ons

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.