Overslaan en naar de inhoud gaan

Branding Houtkant- ION

Branding ION Houtkant

Voor een nieuw appartementenproject in hartje Herent, vroeg ontwikkelaar ION ons om een creatieve invulling. De briefing: betaalbare, moderne woningen met focus op de groene omgeving van het Dijleland.

Het astrix-copyteam ging ijverig op zoek naar een passende projectnaam en kwam na een paar brainstorms uit bij Houtkant. Een verwijzing naar de letterlijke betekenis van Herent: ‘de plaats waar haagbeuken groeien’. Een houtkant is een typisch Vlaams synoniem voor een haag of heg en biedt een knipoog naar de rustige locatie aan de rand van Leuven.

Branding ION Houtkant

Onze graphic designers zorgden aansluitend voor een rustieke huisstijl. Een eenvoudig logo vertelt het hele verhaal: jaarringen in de doorsnee van een boomstronk duiden op jong en oud, die beiden hun plaats vinden in Houtkant. Verder herken je in het vormelement een kleine dorpskern (Leuven) met een groter gebied errond, maar evengoed een vingerafdruk die symbool staat voor een unieke thuis.

De eenvoudige, rustieke huisstijl vertelt het volledige verhaal

Branding ION Houtkant
Branding ION Houtkant

Over de klant

Als projectontwikkelaar staat ION gekend voor de kwaliteit, hoogstaande architectuur en duurzaamheid van haar projecten. Met als missie: steeds een waardevaste investering bieden op lange termijn.

Branding ION Houtkant
Branding ION Houtkant
Branding ION Houtkant

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.