Overslaan en naar de inhoud gaan

IVCity magazine 2023- Unilin

Een kleurrijk trendmagazine als beursgids voor de Flanders Flooring Days, boordevol inspiratie en productinfo.

magazine trends 2023
Magazine illustratie detail

Over de Flanders Flooring Days

Als je enkele honderden flooring professionals uit binnen- en buitenland samenbrengt verspreid over tien verschillende locaties, dan mag je gerust spreken van hét event voor de Belgische vloerensector. Op de Flanders Flooring Days kon je gedurende vier dagen op inspirationele rondreis door de showrooms van enkele vooraanstaande vloerproducenten in West- en Oost-Vlaanderen. Een van de hoofdstops? Het gekende Mohawk-gebouw langs de E17, thuis van het IVC Flooring Development Centre.

Magazines IVCity in display
magazine midcentury

Een grondplan, inspirerend trendoverzicht en stijlvolle toepassingen van de verschillende producten zitten gebundeld in zo’n vijftig pagina’s ‘all things flooring’.

Magazine vol inspiratie

Om je door de indrukwekkende wandelgangen van het IVC FLDC te gidsen, kon je dienstdoen op het IVCity magazine: een grondplan, inspirerend trendoverzicht en stijlvolle toepassingen van de verschillende producten zitten gebundeld in zo’n vijftig pagina’s all things flooring. Samen met IVC bepaalden we de grote lijnen voor de inhoud, waarna onze art director en copywriters de nieuwste catalogi indoken om de trends van het moment in magazinestijl te gieten.

Niet alleen vonden de genodigden dankzij dit magazine probleemloos hun weg op het event en doorheen de verschillende collecties, ook gingen ze terug naar huis (lees: kantoor), gewapend met een memorabel item en genoeg leesplezier voor minstens de komende zes lunchpauzes. Pittig detail? We realiseerden dit magazine op slechts enkele weken tijd, van briefing tot drukwerk aan de deur geleverd. Voor dit soort magazines mag IVC gerust vaker over de vloer komen.

Met meer dan 35 jaar ervaring onder de riem, ondersteunt astrix bedrijven bij al hun grafische noden. Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag verder!

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.