Overslaan en naar de inhoud gaan

Magazine - BMW Daeninck

BMW Daeninck Magazine

Duitse klassewagens in een magazine dat eenzelfde klasse uitstraalt. Al een handvol edities ontfermt astrix zich over de opwaardering van BMW Daeninck Magazine.

Astrix speelt in op de BMW-actualiteit en geeft de lezers van BMW Daeninck de laatste nieuwtjes, gestoffeerd met historische omkadering en leuke weetjes. Ons team verzorgt de content én de lay-out. Daar stapten we af van de chaotisch en druk ogende stijl van de vorige edities. BMW Magazine onder astrix: meer beeld en meer witruimte. Naast alles BMW, gaat ons redactieteam op zoek naar brede redactionele topics die qua smaak en stijl aanleunen bij de doelgroep.

BMW Daeninck Magazine

Van luxueuze droombestemmingen, gevierde Belgen, fascinerende cultuur en architectuur tot vaste rubrieken waaronder jachtnieuws en een getalenteerde fotograaf die we in de spotlights plaatsen … Astrix doet haar research, en doet het goed. Tot slot gaan we voor het magazine ook actief op zoek naar adverteerders. Op vraag staat astrix zelf in voor de creatieve invulling en opmaak van de ads.

BMW Daeninck Magazine

BMW Magazine onder Astrix: meer beeld en meer witruimte

BMW Daeninck Magazine
BMW Daeninck Magazine

Over de klant

BMW Peter Daeninck is een particulier BMW-verdeler in Oost-Vlaanderen, met vestigingen in Oudenaarde en Sint-Martens-Latem. De BMW-partner geeft al zo’n 8 jaar op eigen initiatief een magazine uit dat zich een weg baant naar particulieren en partners doorheen Vlaanderen.

BMW Daeninck Magazine
BMW Daeninck Magazine

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.