Overslaan en naar de inhoud gaan

Magazine - Fraai

Fraai Magazine

“Samen met astrix werken we elk half jaar aan Fraai Magazine. Het creatieve team zoekt interessante topics en giet ze in een ontwerp dat keer op keer helemaal ‘Fraai’ is.”

Laurent Maes, zaakvoerder Fraai

Seizoenstrends, hotspots, vrouwenpraat en natuurlijk: lingerie. Fraai Magazine inspireert elk voor- en najaar met een luchtig lifestylemagazine waaraan we bij astrix graag ons setje – of was het nu steentje? – bijdragen.

Na een rebranding in 2016, schakelde Fraai de hulp in van astrix om net dat tikkeltje extra uit hun magazine te halen. We creëerden een totaalgids met artikels over en voor lingerieliefhebbers. Met inspirerende trends, leuke adresjes en persoonlijke interviews. Tijdens intensieve redactiemeetings werkt astrix samen met het Fraai-team gerichte thema’s uit voor het beoogde lezerspubliek. 

De lay-out werd deels gebaseerd op de vernieuwde huisstijl van Fraai en deels op het speelse karakter van zowel merk als product, met veel kleur en opvallende handgeschreven fonts. Voor de printversie wisselden we het oude blinkende papier in voor een ongestreken alternatief.

Fraai Magazine
Fraai Magazine

Een totaalgids met artikels over en voor lingerieliefhebbers

Over de klant

Elegante lingerie waarin een vrouw zich écht vrouw voelt. Dat is waar Fraai voor staat. Het label ontstond in 2004 als een kleine boetiek en groeide uit tot een collectief van vijf lingeriewinkels in Oost-Vlaanderen met een eigen webshop.

Fraai Magazine
Fraai Magazine

“De uitvoering klopt tot in de puntjes en zet ons aanbod lingerie en badmode in de kijker zonder dat het platte promo wordt. We sturen onze klanten met trots een geslaagd magazine op!”

Laurent Maes, zaakvoerder Fraai

Fraai Magazine
Fraai Magazine
Logo Fraai
Fraai Magazine
Fraai Magazine
Fraai Magazine

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.