Overslaan en naar de inhoud gaan

Folder en social media template - SD Dermamed

In de praktijk van dermatografe Sofie Deknudt kan je terecht voor medisch gebaseerde huidtherapieën en dermografie – een vak waarbij beelden vaak meer zeggen dan woorden. Om haar therapieën en praktijk in de kijker te zetten, ontwikkelde astrix een social media huisstijl met bijhorende template.

Brochure cover
Brochure iconen
Brochure binnenkant

Betrouwbaar donkerblauw en elegant lichtroze

Op basis van haar bestaande huisstijl werkten we een passende look-and-feel uit voor de Instagram en Facebookpagina, met betrouwbaar donkerblauw en elegant lichtroze in de hoofdrol. We stelden een eenvoudige template op die Sofie snel en makkelijk kan invullen, gewapend met enkele richtlijnen omtrent opmaak, inhoud en postfrequentie.

SD Dermamed iconen

Impliciete illustraties

Om op een simpele, heldere manier duidelijk te maken welke specialiteiten SD Dermamed aanbiedt, mocht onze illustrator een set iconen uittekenen. Foto’s van ingrepen of aandoeningen zijn namelijk nogal expliciet voor op social media of websites, terwijl illustraties de diensten toegankelijk en overzichtelijk maken. De tweetonige iconen in zachte kleuren vind je terug in de social media posts en op het drukwerk van SD Dermamed.

Het resultaat is een esthetische feed die mooi aansluit bij de branding van SD Dermamed.

Social media SD Dermamed

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.