Overslaan en naar de inhoud gaan

Grafisch materiaal - ABN AMRO België

Tee it high and let it fly. ABN Amro heeft een hart voor golf, een passie die weerspiegeld wordt in hun sponsoringactiviteiten voor tal van golfevenementen. Het grafisch materiaal voor die events is van de hand van astrix.

Van canvas tot golf tees

Klein of groot, geen drager te veel voor onze ontwerpers. Zo hebben we voor de Soudal Open Golf twee levensgrote canvassen ontworpen, maar doen we de smaragdgroene huisstijlkleur ook doen stralen op een geborduurde patch voor op de vesten van de winnaars.

Verder voorzagen we de branden verpakkingen voor de bamboe golf tees die de bank als relatiegeschenk uitdeelde, en ontwikkelden we bedankingskaartjes voor deelnemers van een opruimactie rondom het golfterrein. Allemaal in de herkenbare ABN-Amro huisstijlkleur en afgewerkt met een luxueuze touch.

Over de klant

ABN AMRO België, Corporate en Private Bank met Nederlandse roots, staat met zo’n 400 medewerkers cliënten bij met financiële expertise een uitgebreid dienstenpakket.

Met meer dan 35 jaar ervaring onder de riem, ondersteunt astrix bedrijven bij al hun grafische noden. Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag verder!

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.