Overslaan en naar de inhoud gaan

Brochure - Autentic Glamping

De toekomst van glamping vormgegeven

Glamping oftewel glamorous camping: da’s genieten van al het comfort én al het avontuur tegelijkertijd. Het is ook de rode draad in de nieuwe brochure voor Autentic, een toonaangevend merk binnen de World of Tents-familie. Met Autentics visie en de behoeften van haar klanten in het achterhoofd, zijn we aan de slag gegaan met een brochure die niet alleen de verschillende tentencollecties toont, maar ook de essentie van glamping in de hospitalitysector belicht.

Een inspirerende gids voor de hospitality sector

De verscheidenheid aan glampingtenten hebben we onderlijnd met weloverwogen ontwerpelementen en duidelijke pictogrammen. Elke pagina zoomt in op de unieke kenmerken, tech specs en voordelen, vergezeld van prachtige foto's die de sfeer en mogelijkheden van de tenten weergeven op een manier die je al doet dromen van je volgende kampeertripje in de Franse Ardèche. Of van de uitbating van dat tripje alleszins, want de bedoeling was bovenal om hospitalitybedrijven niet alleen te informeren, maar ook te inspireren om de glampingervaring naar hun eigen locaties te brengen. Dat alles voerden we uit in een natuurlijk kleurenpalet dat aansluit bij de merkidentiteit en de rustgevende sfeer van slapen onder de sterrenhemel vertegenwoordigt.

We creëerden overzichtelijke spreads en icoontjes om de kenmerken van en de verschillen tussen de tenten snel duidelijk te maken.

Deel van de World of Tents Group

World of Tents of WOT is een bedrijf met een diepgewortelde passie voor tenten en het buitenleven. Als onderdeel van de World of Tents Groep staat Autentic bekend om zijn high-end tenten voor de hospitality sector. Met meer dan 100 jaar geschiedenis heeft WOT zich gevestigd als toonaangevende speler in de industrie, met een focus op onderzoek, productontwikkeling en wereldwijde verspreiding van hoogwaardige tenten.

De kern van World of Tents ligt in België, waar het bedrijf is ontstaan en is uitgegroeid tot moederbedrijf van verschillende gevestigde merken en opkomende brands. WOT onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Met meer dan 100.000 tenten die jaarlijks wereldwijd worden verspreid, blijft WOT een belangrijke speler in de sector, waarbij het voortdurend streeft naar nieuwe manieren om de outdoorervaring te verbeteren voor avonturiers en humanitaire hulporganisaties.

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.