Overslaan en naar de inhoud gaan

Stevig onderbouwde vastgoedcommunicatie?

8 april 2022

Om jouw vastgoedbedrijf of -project te laten schitteren op communicatievlak, biedt astrix een uitgebreid bouwpakket aan diensten.

 Branding met karakter  Branding met karakter  Branding met karakter

Branding met karakter

Nog voor de eerste steen gelegd is, staat astrix je bij in de ontwikkeling van een identiteit voor jouw vastgoedproject. Samen stippelen we de belangrijkste USP’s en kernwaarden uit. Op basis daarvan bedenkt ons copyteam een passende projectnaam en baseline, rekening houdend met jouw voorkeuren naar taal en inhoud.

Aansluitend werkt ons grafisch team het visuele karakter uit. Ze storten zich maar al te graag op een zoektocht naar de perfecte huisstijl. Met een sprekend logo, kleurenpalet en matchende designelementen laten ze jouw verhaal helemaal tot zijn recht komen.

Is je bedrijf zelf aan een rebranding toe? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

astrix websites bouwen

Gebruiksvriendelijke projectwebsite

Met een aparte website bied je potentiële kopers een hapklaar platform om alle info over jouw bouwproject door te nemen. Een grote projectwebsite of een beknopte one-pager? Ons ervaren developmentteam bekijkt graag met jou wat de ideale optie is en zorgt voor een gebruiksvriendelijke en SEO-geoptimaliseerde site op maat.

Brochures en flyers die overtuigen

Een introductiewoordje rondsturen naar de inwoners van de stad of communiceren over een nieuwe fase van jouw project? Drukwerk does the trick. In de vastgoedsector blijven brochures en flyers een essentieel medium om indruk te maken op kopers en investeerders.

Onze graphic designers beschikken over de nodige vakkennis om je te verrassen met unieke formaten, kapvormen en papierkeuzes. Want het zijn net die kleine details die jouw project eruit doen springen. Astrix ontfermt zich naast design en content ook over het drukken en verspreiden van al jouw printcommunicaties!

 Brochures en flyers die overtuigen  Brochures en flyers die overtuigen  Brochures en flyers die overtuigen
Illustratiewerk van iconen tot grondplan Illustratiewerk van iconen tot grondplan Illustratiewerk van iconen tot grondplan

Illustratiewerk van iconen tot grondplan

De USP’s van je project weergeven in iconen? Een speels grondplan of een 3D-tekening van het gebouw? Onze in-house illustrators ontwerpen een tekenstijl op maat van jouw branding.

Bij astrix zijn we fan van illustraties omdat ze zo breed inzetbaar zijn. Ze voegen een origineel extraatje toe aan brochures en printwerk, maar komen evengoed online tot hun recht. Een tekening in animatievorm gieten voor een social media post? We doen het met plezier!

Werfpanelen waarmee je gezien wordt

Geen bouwproject zonder werfcommunicatie. Ze dienen niet enkel als afscherming voor het bouwterrein, maar vormen ook een mooie communicatietool om geïnteresseerden een voorsmaakje van jouw project te geven.

De impact van opvallende werfborden met de juiste call-to-actions valt niet te onderschatten. Met een aantrekkelijk ontwerp en een duidelijke boodschap bereik je alle voorbijgangers in een oogopslag. Astrix biedt ook technische ondersteuning en helpt je graag bij de keuze van formaten en materialen.

 Werfpanelen waarmee je gezien wordt  Werfpanelen waarmee je gezien wordt  Werfpanelen waarmee je gezien wordt
 Advertenties en campagnebegeleiding  Advertenties en campagnebegeleiding

Advertenties en campagnebegeleiding

Plan je een all-round campagne om jouw project in de kijker te zetten? Dan kan je op astrix vertrouwen voor constructief advies en begeleiding. We bekijken samen welke middelen – online en offline – de beste keuze zijn voor jouw boodschap en budget. Ons projectteam stelt een planning op en zorgt voor de tijdige uitwerking van alle advertenties: van print tot online banners en Facebook Ads.

Ook interessant

terug naar overzicht

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.