Overslaan en naar de inhoud gaan

Branding - Knibbles ’n Sweets

branding Knibbles 'n Sweets

Knibbles ’n Sweets, een nieuwe Belgische fabrikant van koekjes met karakter, beoogde een geslaagde verpakking voor hun startup. Een smakelijk project waar we bij astrix al te graag onze tanden inzetten.

Kleurrijk, aantrekkelijk en met nadruk op het ambachtelijke karakter: Astrix ontwikkelde een vrolijke vormgeving op maat van het huisrecept van Knibbles ’n Sweets. Met food fotografie om van te smullen, een passende baseline en originele teksten die de eigenzinnigheid van het merk weerspiegelen.

branding Knibbles 'n Sweets

We goten al die ingrediënten samen in een online en printbrochure, waarbij een handgeschreven font de link legt naar een authentiek receptenboek. De basisvorm van het ronde Knibbles ’n Sweets-logo wordt geïntegreerd om de verschillende koekjessmaken voor te stellen en varieert naargelang van kleur: een groene bol voor ‘Bossy Basil’, een gele voor ‘Loyal Lemon’ en een licht beige voor ‘Adventurous Almond’. Welke kies jij?

Fotografie Knibbles 'n Sweets
Brochure Knibbles 'n Sweets

Een vrolijke vormgeving op maat van het huisrecept van Knibbles ’n Sweets

Over de klant

Het Knibbles ’n Sweets-team heeft meer dan 30 jaar ervaring in een authentieke bakkerij en dat proef je. Naast veertien verrassende smaken op basis van een traditioneel recept, kan je bij hen ook terecht voor koekjes op maat. Een kruidige ginsmaak of een zoete cuberdontoets: geen smaak is hen te gek.

Website Knibbles 'n Sweets
Fotografie Knibbles 'n Sweets
Branding Knibbles 'n Sweets Folder

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.