Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale brochure en video - modulyss

Digitale brochure en video modulyss

In het kader van hun ambitie om CO₂-neutrale tapijttegels te produceren, ontwikkelde modulyss ‘CO₂RE’. Ons team lichtte het initiatief toe in een sprekende digitale brochure en ondersteunende animatievideo.

Astrix creëerde voor CO₂RE een logo en werkte ook alle bijhorende illustraties uit. Een eenvoudig stappenplan in de brochure verduidelijkt hoe het proces verloopt: de koper kan de resterende uitstoot van broeikasgassen voor een tapijtproject omzetten in credits waarmee modulyss vervolgens The Paradigm Project in Kenia steunt. Dat verdeelt moderne kookvuren onder de bevolking en bestrijdt op die manier zowel de armoede als de CO₂-uitstoot in het land. Een animatievideo biedt visuele ondersteuning aan dit verhaal.

De CO₂RE-brochure werd uitgevoerd in het karakteristieke vierkante modulyss-formaat. De warme, kleurrijke vormgeving trekt de aandacht naar het scherm en staat symbool voor de positieve gedachte achter het initiatief.

Folder laten maken
Brochure laten maken

Astrix creëerde voor CO₂RE een logo en werkte ook alle bijhorende visuals uit

Duurzame brochure
Duurzame folder

Over de klant

Met meer dan 25 jaar ervaring is modulyss expert in tapijttegels. Gericht op de internationale commerciële markt, zetten ze trends met hun inspirerende designs en duurzame aanpak.

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.