Overslaan en naar de inhoud gaan

Presentatie en video - IVC Leoline

Interactieve presentatie

Vinylvloeren zijn helemaal terug, dat weet Leoline, onderdeel van IVC Group, als geen ander. De Belgische vloerfabrikant kiest er resoluut voor om het verouderd imago overboord te gooien en positioneert vinyl als een eigentijds, fris en hedendaags alternatief voor laminaat. Om die boodschap te verkondigen, trekken de vertegenwoordigers van Leoline tegenwoordig op pad met een Powerpointpresentatie in een modern en huiselijk jasje. De interactieve salespresentatie werpt kort en bondig het licht op de talloze voordelen van vinyl vloerbekleding.

De interactiviteit van de presentatie stelt de vertegenwoordigers in staat om in een enkele klik te navigeren van slide naar slide, zodat ze het tempo en volgorde van het salesgesprek naar wens kunnen sturen. Heldere beelden, warme kleuren en op maat gemaakte iconen vertellen het verhaal én scheppen de sfeer.

Warme video

Die voordelen bundelden we in een video die evenveel warmte en huiselijkheid uitstraalt. Daarvoor combineerden we stockbeelden, opnames uit onze eigen studio en geanimeerde foto’s in een samenhangend plaatje. Ready to roll?

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.