Overslaan en naar de inhoud gaan

Communicatietools ontwikkelen voor internationale vloerbeurs Domotex

10 januari 2020
Leestijd: 7min

Tijdens het weekend van 10 tot 13 januari 2020 verzamelen meer dan duizend exposanten in het Duitse Hannover voor Domotex, de jaarlijkse vakbeurs waar alles van tapijt tot parket, laminaat en tegels centraal staat.

 

Zo’n beursstand vraagt uiteraard om uitnodigende communicatie, en dat is nu net waar we bij astrix in uitblinken. We delen graag enkele projecten voor klanten uit de vloerindustrie waaraan ons team mocht bijdragen.

Communicatietools ontwikkelen voor internationale vloerbeurs Domotex

BEURSPANELEN EN FACTSHEETS VOOR UNILIN TECHNOLOGIES

Unizip, Uniclic, Flintile: geen enkele van de nieuwste vloersystemen en bijhorende tools zal ontbreken op de Domotex-stand van Unilin Technologies. Astrix zorgde voor het ontwerp van alle panelen, de bijhorende factsheets en roll-up banners voor partners die ook op de beurs staan.

Rekening houdend met de juiste formaten en een grondplan uitgestippeld door de klant, creëerde Graphic Designer Melissa een design op maat van elke technologie, voorzien van eigen technische illustraties. Copywriter Maxime vulde aan met hapklare teksten, titels en alle nodige USP’s.

Beursstand Unilin Domotex

JAARLIJKS MAGAZINE VOOR BALTA

Vorig jaar pakte tapijtbedrijf Balta voor het eerst uit met haar Novelties Magazine: een overzicht van alle nieuwigheden binnen de verschillende Balta-merken. Ook dit jaar mochten we onze grafische en copywriting skills loslaten op dit fijne project.

Na het bepalen van een representatief coverbeeld zorgde Art Director Karien voor de lay-out van de verschillende collecties. In overleg met het marketingteam kozen we ook namen voor de nieuwste producten en werkten we bijhorende sfeerteksten uit, volledig binnen de gebruikelijke speelse maar vooral inspirerende tone of voice. En dat mooi op tijd om ermee uit te pakken op Domotex!

Domotex - Balta Novelties Magazine

see more work

see more cases

Ook interessant

terug naar overzicht

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.