Overslaan en naar de inhoud gaan

Magazine - Carrera Motors

De nieuwste Porsche-weetjes? Die lees je halfjaarlijks in het magazine van het Carrera Motors Porsche Centre in Sint-Martens-Latem. Sinds 2017 geeft astrix volle gas om het tijdschrift zowel inhoudelijk als vormelijk in te vullen.

Astrix gaf het magazine een make-over met een frisse afwisseling tussen Porsche-nieuws en brede redactionele topics, van reizen en human interest tot cultuur en gastronomie. De originele glossy cover werd vervangen door een stijlvolle variant met matte laminatie, die beter aansluit bij de exclusieve doelgroep. 

Naast ontwerp en redactie staat astrix ook in voor de advertentiewerving, e-mailing, drukwerk en verspreiding van Carrera Motors Porsche Magazine.

porsche magazine

Het magazine biedt een frisse afwisseling tussen Porsche-nieuws en brede redactionele topics

porsche magazine
porsche magazine

Over de klant

Sinds de oprichting in 1987 is het Carrera Motors Porsche Centre in Sint-Martens-Latem het nummer één adres voor Porsche-fanaten. Ze kunnen er terecht voor zowel onderhoud als de aankoop van nieuwe en occasiewagens.

“Porsche-rijders verwachten kwaliteit. Daarom vertrouwen we Carrera Motors Magazine met een gerust hart toe aan astrix. Uitgebreide, soms technische artikels over de nieuwste modellen, maar ook interviews met topchefs worden omgevormd tot een aantrekkelijk verhaal in woord en beeld.”

Philippe De Groulaer, COO Carrera Motors

porsche magazine
porsche magazine

see more work

see more cases

werk in de kijker

bekijk meer cases

Een nieuw project of zin in een babbel?

Contacteer astrix

Ik ga akkoord met de privacy policy.